0

Jan Oblak: ”Kommer finnas tid att prata efter Champions League”

Jan Oblak: "Kommer finnas tid att prata efter Champions League"

Chelsea har under de senaste veckorna kopplats ihop med en värvning av Jan Oblak. Nu uttalar sig målvaktsstjärnan om en eventuell flytt i sommar.

Jan Oblak har vaktat Atlético Madrids mål sedan 2015 då han anslöt från portugisiska Benfica. Under tiden i den spanska huvudstadsklubben har slovenen växt ut till en av världens bästa målvakter, något som gjort att han kopplats ihop med en flytt till flera olika klubbar. Det senaste lagen på listan över att visa intresse är Chelsea som är på jakt efter en ersättare till Kepa Arrizabalaga. Spanjoren har inte alls nått upp till förväntningarna på Stamford Bridge och The Blues sägs vara på jakt efter Oblak under sommaren.

Nu uttalar sig spelaren själv om intresset från andra klubbar och stänger inte dörren för en ny utmaning efter säsongen. Detta i en intervju med tidningen Diario AS.

– Det är inte läge att prata om det då vi endast tänker på matchen mot Leipzig. Jag sätter ett betyg på säsongen är den är slut och förhoppningsvis har vi tre matcher kvar att spela. Efter det kommer det finnas tid att prata. Först och främst är det dock Leipzig som gäller. Jag ser fram emot matchen väldigt mycket, säger Oblak.

Jan Oblak har kontrakt med Atlético Madrid till och med sommaren 2022 och en utköpsklausul på 120 miljoner euro.

SE ÄVEN: Uppgifter: Manchester United intresserade av Douglas Costa

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *