0

Uppgifter: Real Sociedad vill förbättra kontraktet för Alexander Isak

Uppgifter: Real Sociedad vill förbättra kontraktet för Alexander Isak

Storklubbarna drar i Alexander Isak. Nu sägs Real Sociedad vilja förbättra spelarens kontrakt för att inte riskera att tappa honom efter säsongen.

Med åtta mål på de sex senaste matcherna i La Liga är Alexander Isak glödhet. Under det senaste året har svensken kopplats ihop med bland annat Real Madrid och FC Barcelona för en flytt efter säsongen. Succén tillsammans med ryktena gör nu att spelarens nuvarande klubb, Real Sociedad, vill förbättra anfallarens kontrakt.

Enligt spanska Mundo Deportivo ska La Real jobba på ett nytt kontrakt för Isak där man framför allt är ute efter att höja spelarens utköpsklausul som för närvarande ligger på 70 miljoner euro. Den baskiska klubben sägs vilja höja summan till över 100 miljoner euro för att försäkra sig om att svensken stannar i San Sebastian under en längre tid.

Borussia Dortmund har en återköpsklausul vilket innebär att man kan köpa loss Isak för en summa på 30 miljoner euro till sommaren. Spelaren har dock tidigare varit tydlig med att han inte vill återvända till Bundesliga som han lämnade i juli 2019.

Denna säsong har det blivit totalt 12 mål på 20 matcher för Alexander Isak i La Liga.

SE ÄVEN: Uppgifter: Real Madrid intresserade av Pau Torres

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *