0

Uppgifter: Milik vill skriva på för Atlético Madrid

Uppgifter: Milik vill skriva på för Atlético Madrid

Polacken som har ett år kvar på kontraktet ska vilja lämna Napoli i sommar. Detta för att skriva på för Atlético Madrid.

Mycket tyder på att Arkadiusz Milik kommer att lämna Napoli efter säsongen. Polacken har ännu inte förlängt sitt kontrakt med den italienska storklubben. Detta samtidigt som hans kontrakt går ut i juni nästa år. Nu kommer uppgifter om att 26-åringen vill lämna Serie A för en flytt till La Liga. Det uppger Corriere dello Sport att spelaren vill skriva på för Atlético Madrid.

Enligt tidningen ska anfallaren ännu inte ha kommit överens med Napoli om ett kontrakt. Samtidigt ska han vara villig att skriva på för Atlético Madrid som vill utnyttja spelarens straffsituation. Detta då Napoli kommer behöva sälja spelaren i sommar om man inte lyckas förlänga spelarens kontrakt.

Vidare skriver tidningen att Atlético Madrid kan knyta till sig spelaren för en summa på drygt 25 miljoner euro. Detta efter den sänka prislappen som tidigare låg på 40 miljoner euro.

Förutom Atético har även klubbar som Juventus, Milan, Chelsea, Tottenham, Arsenal och Everton visat intresse för den före detta Ajax-spelaren.

SE ÄVEN: Chellini: “Mästerdrag att skada Mohamed Salah i finalen”

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *