0

Uppgifter: Luis Suárez har fått erbjudande från Inter Miami

Uppgifter: Luis Suárez har fått Inter Miami

Det ryktats friskt kring Luis Suárez och spelarens framtid. Nu kommer uppgifter om att Inter Miami presenterat ett bud för att värva anfallaren.

Luis Suárez har ett år kvar på kontraktet med FC Barcelona med option på ytterligare ett år. Uruguayanen kan dock lämna Camp Nou redan i sommar. Enligt spansk press ska spelaren nämligen tagit emot ett erbjudande om en flytt till MLS.

Enligt Mundo Deportivo är det Inter Miami som ska vara intresserade av spelarens tjänster och David Beckham vill se uruguayanen i sitt nya fotbollslag. 33-åringen ska enligt tidningen inte planera att lämna Barcelona i sommar, men en flytt kan inte uteslutas då Barcelona kan behöva sälja spelaren i sommar.

Landsmannen Nico Lodeiro som spelar i Seattle Sounders har tidigare uttalat sig om Suárez och en flytt till andra sidan Atlanten.

– Luis (Suarez) vill flytta till MLS, det är en liga han gillar. Han frågar mig ofta om saker inom lämnet. Förhoppningsvis kan han komma hit och spela i Seattle Sounders. Det skulle vara en stor utmaning. Jag tror det är endast en tidsfråga innan han spelar i MLS, sa Lodeiro i november 2019.

SE ÄVEN: Uppgifter: Tre klubbar gör upp om Philippe Coutinho

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *