0

Uppgifter: Inter Miami visar intresse för Di Maria

Uppgifter: Inter Miami visar intresse för Di Maria

Ángel Di María, 36, har spelat med Lionel Messi i Paris Saint-Germain och det argentinska landslaget. Nu kan duon återförenas på nytt.

Di María sitter på ett utgående kontrakt i Benfica och framtiden är oviss. Nu uppger den argentinska tv-kanalen TyC Sports att MLS-laget Inter Miami, där Messi spelar för tillfället, visar intresse för Di María och att klubben tagit en första kontakt med den offensive mittfältsstjärnan.

Di Marías högsta prioritet sägs dock vara att förnya sitt kontrakt med Benfica om han får den möjligheten. En återkomst till Rosario Central i hemlandet Argentina verkar inte längre vara ett alternativ, då det uppges finans en hotbild mot hans familj i Rosario. Tidigare har även brasilianska Flamengo uppgetts visa intresse.

Hos Inter Miami spelar även andra stjärnspelare som Jordi Alba, Sergio Busquets och Luis Suarez. Vad gäller Di María har han gjort 16 mål och 15 assist på 46 matcher den här säsongen. Han har tidigare spelat för Benfica, Real Madrid, Manchester United, PSG och Juventus.

LÄS MER: Salah ser ut att stanna i Liverpool

Henric Holmberg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *