0

Malmö FF intresserade av Ola Solbakken

Malmö FF intresserade av Ola Solbakken

Malmö FF förväntas tappa ett par spelare till sommaren och skåningarna jobbar för att förstärka sig. Nu kommer uppgifter om att MFF är intresserade av AS Romas norrman Ola Solbakken.

Med Sebastian Nanasi på väg bort samtidigt som ett par positioner behöver förstärkas under sommaren jobbar Malmö FF för att värva in nya spelare. Flera namn har kopplats ihop med en flytt till MFF och det senaste på listan är Ola Solbakken.

Enligt Sportbladet jobbar MFFs sportchef Daniel Andersson väldigt hårt för att hämta in norrmannen som under våren varit utlånad från japanska Urwa Red Diamonds men endast gjort ett framträdande.

Spelaren slog igenom i Bodø/Glimt och gick därefter på fri transfer till AS Roma där han hade svårt att hitta rätt. Han har därför varit iväg på två lånesejourer i Grekland och Japan men haft svårt att lyckas. Nu kan MFF bli spelarens nästa klubbadress då skåningarna är väldigt intresserade av spelaren.

Malmö FF sägs vilja låna in spelaren under hösten men kan även tänka sig att köpa loss honom om erbjuder Solbakken till ett lägre pris.

Spelaren värderades i vintras till 30 miljoner euro enligt sajten Transfermarkt. Det är dock oklart hur mycket AS Roma skulle kräva för att gå med på en försäljning. Hans kontrakt med Serie A-klubben sträcker sig till och med sommaren 2027.

SE ÄVEN: Uppgifter: Arsenal leder i jakten på anfallsstjärnan

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *