0

Uppgifter: PSG jobbar för att förlänga med Neymar

Uppgifter: PSG jobbar för att förlänga med Neymar

Neymar kan stanna i PSG

Brassen som under en längre tid kopplats ihop med en återkomst till Barcelona. Nu sägs PSG jobba för att försöka få till en förlängning med Neymar.

Neymar har vid flera tillfällen uttryckt sin vilja att lämna Paris Saint-Germain för att återvända till FC Barcelona. En flytt har dock inte blivit av då klubbarna inte kommit överens om en prislapp för en affär. Nu rapporterar fransk press att superstjärnan istället kan förlänga med Parc des Princes-klubben. Enligt uppgifter ska PSG jobba på att erbjuda Neymar ett nytt kontrakt för att brassen ska stanna ytterligare tid i Ligue 1.

Enligt ESPN ska PSG jobba på ett kontraktsförslag för att Neymar ska förlänga sitt kontrakt inom kort. Den nuvarande överenskommelsen går ut sommaren 2021 och då superstjärnan endast kommer ha ett år kvar på kontraktet efter säsongen vill man förlänga redan nu.

Ett av kraven Neymar har för att förlänga med PSG är att laget går längre i Champions League. En titel som PSG ännu inte lyckats vinna sen man drog igång sin storsatsning för drygt nio år sen.

SE ÄVEN: Guardiola: “Spelar hellre golf än att träna Manchester United”

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *