0

Uppgifter: Manchester United leder i jakten på Harry Maguire

Uppgifter: Manchester United leder i jakten på Harry Maguire

Harry Maguire till Manchester United?

Enligt brittisk media ska Manchester United ligga i ’pole position’ för att värva Leicester Citys försvarare Harry Maguire. Detta efter att Manchester City backat i jakten på försvararen.

Manchester United blev efter Ole Gunnar Solskjaers anställning ett bättre lag och lyckades ta sig till kvartsfinal i Champions League efter att ha slagit ut Paris Saint-Germain i åttonelsfinalen.  Den engelska storklubben hade dock problem i backlinjen under våren och nu ska The Red Devils vara på jakt efter en mittbackskollega till Victor Nilsson Lindelöf på Old Trafford.

Det är ingen hemlighet att Manchester United vill värva Harry Maguire men då även Manchester City varit intresserade av försvararen har en värvning varit oklar. Leicester har tidigare gått ut med en prislapp på 820 miljoner euro, något som gjort att Man United ska vara den klubb som ligger närmst en värvning. The Red Devils sägs dock endast ha erbjudit 730 miljoner kronor, ett bu som Leicester nu ska ha tackat nej till.

Det återstår att se vem som blir Manchester Uniteds nye mittback. Något sock dom är klart är att Old Trafford-klubben är i behov av att förstärka försvarslinjen om man vill satsa högt denna säsong.

SE ÄVEN: Officiellt: Marcus Rashford förlänger med Manchester United

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *