0

Uppgifter: Jordan Larsson kan hamna i Premier League

Uppgifter: Jordan Larsson kan hamna i Premier League

I fjol stod Jordan Larsson för hela 15 mål och fem assist på 30 matcher. Denna säsong har det endast blivit en fullträff på 30 matcher. Nu vill Spartak Moskva sälja den svenske anfallaren.

Sommaren 2019 flyttade Jordan Larsson från IFK Norrköping till ryska Spartak Moskva. Den gångna säsongen imponerade han stort då det blev 15 mål och fem assist på 30 matcher. Anfallaren hyllades då stort och kopplades ihop med en flytt till en större liga. Denna säsong har det endast blivit ett mål på 18 matcher och nu är en flytt på nytt på tapeten.

Enligt spanska Mundo Deportivo ska nu bland annat Borussia Dortmund, Celtic och West Ham United ha blickarna riktade mot 24-åringen för att få till en värvning i vinter. Prislappen har tidigare sagts ligga på runt 100 miljoner kronor enligt Aftonbladet för spelaren som har två år kvar på kontraktet med Spartak Moskva.

Redan i somras sades Borussia Dortmund vilja värva svensken, en affär som dock inte blev av. I september månad kommenterade anfallaren ryktena.

– Fotboll handlar om att ha en bra dagsform och för att det ska bli något i januari gäller det för mig att jag levererar. Just nu fokuserar jag bara på Spartak. Vi spelar i Europa League och har en tuff grupp där. En bra scen att visa upp sig på. Så jag fokuserar bara på det och sen får vi se vad som händer i framtiden. Men ambitionen är att ta nästa steg, sa anfallaren då.

Larsson har tidigare även spelat i klubbar som NEC Nijmegen och Helsingborgs IF.

SE ÄVEN: Uppgifter: Spanska storklubben intresserade av Aubameyang

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *