0

Uppgifter: Bruno Fernandes närmar sig Manchester United

Uppgifter: Bruno Fernandes närmar sig Manchester United

Fernandes till United?

Portugisen som tidigare sagts vara detaljer från Tottenham sägs nu närma sig en flytt till Manchester United.

Sommaren 2019 såg Bruno Fernandes ut att vara endast detaljer från spel i Tottenham Hotspur. Så blev dock inte fallet och istället stannade 25-åringen i Sporting i hemlandet Portugal. Nu skriver portugisisk press att Fernandes istället kan lämna under januarifönstret, detta för spel i en annan engelsk storklubb.

Enligt tidningen O Jogos chefsredaktör Filipe Dias att  mittfältaren är på väg till Old Trafford.

– Historien hittills är att United den här gången verkligen närmar sig Bruno Fernandes. Vi berättade om att det finns samtal mellan de två klubbarna och vi tänkte att en affär kan vara nära de närmaste dagarna, eller timmarna till och med, för Sporting behöver verkligen pengar, säger Dias i podcasten Transfer Talk enligt Sky Sports och fortsätter:

– Situationen har förändrats sedan förra sommaren. De accepterade inte en affär med Tottenham för 70 miljoner euro, 40 miljoner euro skulle betalas direkt och ytterligare 30 miljoner i ett senare skede. Nu kommer Sporting acceptera 70 miljoner euro, med avbetalningar. United är en klubb som Bruno Fernandes verkligen gillar i England, det är en klubb som han verkligen vill spela för. Samtal har intensifierats under de senaste dagarna, så vi förväntar oss lite att det kan vara nära.

SE ÄVEN: Guardiola: “Spelar hellre golf än att träna Manchester United”

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *