0

Real Madrid kan sälja Mariano för att värva Jovic

Real Madrid kan sälja Mariano för att värva Jovic

Mariano lämnar Real Madrid i sommar?

Anfallaren som värvades tillbaka till Real Madrid sommaren 2018 har fått sitta vid sidan av i majoriteten av matcherna. Nu sägs han lämna marängerna under sommarens transferfönster.

Mariano Diaz återvände till Real Madrid från Lyon för att göra en del av målen som Cristiano Ronaldo tidigare stod för. Mariano har dock inte lyckats ta chansen när han fått den av Zinedine Zidane och nu ser spelaren ut att vara på väg bort från Estadio Santiago Bernabeu under det kommande transferfönstret.

Det är spansk press som skriver om att 25-åringen kan bli Eintracht Frankfurts ersättare till Luka Jovic som ser ut att lämna för Real Madrid i sommar. En affär skulle i så fall kosta Real Madrid 60 miljoner euro minus de 20 miljoner som Mariano värderas till. Det är Diario MARCA som kommer med uppgifterna om att Mariano inte finns med i Zidanes planer och att ett byte kan komma att bli av under sommaren.

I ligaspelet har det endast blivit ett mål på 12 matcher för Diaz som man hade högre förväntningar på hos Real Madrids klubbledning. Mariano har dock varit skadedrabbat stora delar under säsongen samtidigt som Zidane istället valt att satsa på framför allt Karim Benzema.

SE ÄVEN: Real Madrid siktar in sig på Jadon Sancho

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *