0

Officiellt: Hugo Andersson lånas ut till TFF

Officiellt: Hugo Andersson lånas ut till TFF

Officiellt: Hugo Andersson lånas ut till TFF

Malmö FF lånar ut Hugo Andersson

Försvararen som tagit flera kliv under det senaste året kommer spela säsongen 2019 i Trelleborgs FF. Det bekräftar Malmö FF på sin officiella hemsida.

Hugo Andersson har kontrakt med Malmö FF till och med sommaren 2022. Han är en av de mest lovande spelarna som finns i klubben och gjorde 2018 debut hemma på Stadion i Malmö. 2019 kommer försvararen dock att tillbringa på lån hos Trelleborgs FF. Det hela bekräftas på måndagsförmiddagen då klubbarna gick ut med det på respektive hemsida.

– Hugo är en ung och talangfull spelare, med erfarenhet från Allsvenskt och internationellt spel, som tar för sig och är trygg med bollen. Hugo ser fram emot säsongen i Trelleborgs FF och på möjligheten att skapa sig nya erfarenheter. Han har en mentalitet som passar väl in i hos oss och vi tror att han kommer kunna tillföra mycket under kommande säsong, säger Peter Swärdh, manager i Trelleborg FF.

Även Malmö FFs sportchef Daniel Andersson la in ett gott ord om försvararen från Skurup.

– Hugo Andersson är en hårt arbetande spelare som tagit flera kliv i sin utveckling det senaste året. Nu behöver han regelbunden speltid för att bygga på sig mer rutin och vi tror att Trelleborgs FF kommer att vara en bra miljö för honom.

SE ÄVEN: Mourinho öppnar för Ligue 1

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *