0

Mustafi: ”Kommer inte starta krig med Arsenal”

Mustafi: "Kommer inte starta krig med Arsenal"

Mustafi kommer inte bråka med Arsenal

Försvararen han inte kommer bråka med klubben efter man inte låtit honom lämna under sommarens transferfönster.

Shkodran Mustafi ville lämna Arsenal i somras. Mittbacken verkar inte längre finnas med i Unai Emerys planer och tysken hade som plan att lämna Emirates Stadium i jakt på speltid i en annan klubb. Arsenal gick dock inte med på att sälja Mustafi som under torsdagskvällen gjorde sitt första framträdande för säsongen i Europa League.

– Jag har aldrig varit den typen av människa som startar ett krig för att något inte blir av. Jag har alltid sagt att jag vill lämna om möjligheten finns. Om den inte finns kommer jag fortsätta spela fotboll i denna klubben. Min pappa som är min agent pratade med klubben angående en flytt. Jag är en Arsenal-spelare och har fortfarande två år kvar på mitt kontrakt, säger Mustafi enligt brittiska Sky Sports.

– Tränaren sa att han ser likadant på alla spelaren i truppen. Därför spelade jag idag, inget mer med det. Vi får se vad som händer i framtiden, avslutar Mustafi.

En av anledningarna till att det inte blev någon flytt för försvararen i somras ska ha varit att det inte fanns något seriöst intresse för att knyta till sig Mustafi. Det har The Sun tidigare skrivit om.

SE ÄVEN: Så kan Barcelona straffas för Griezmann-affären

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *