0

Mourinho: ”Hazard har talangen för att spela i Real Madrid”

Mourinho: "Hazard har talangen för att spela i Real Madrid"

Mourinho ger grönt ljus för Hazard-flytt

Den före detta Chelsea-tränaren säger i en tv-sändning i samband med Carabao Cup-finalen att han kan se Eden Hazard flytta till Real Madrid i sommar.

Under ett par år har Eden Hazard kopplats ihop med en flytt till Real Madrid. Båda parterna har uttalat sig positivt till en affär och det har pratas mycket om att en flytt kan bli av i sommar. Chelseas transferförbud kan sätta käppar i hjulen men en övergång ska inte vara helt utesluten.

Någon som känner till både Hazard och Real Madrid är José Mourinho. Nu uttalar sig portugisen om en potentiell flytt för 28-åringen i sommar.

– Edens ambitioner… spela i Chelsea hela karriären eller gå till en gigant som Real Madrid? Jag kan inte säga det, för jag har inte pratat med honom på ett tag. Låt oss prata om talang. Har han talangen för att spela i Real Madrid? Det har han, säger han till DAZN España i samband med Carabao Cup-finalen under söndagen.

– Har han personligheten att bära en supertung tröja och spela inför en publik som Bernabeus? Han har personlighet, ja, säger Mourinho.

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *