0

MFF vill ersätta Rosenberg med Jo Inge Berget

MFF vill ersätta Rosenberg med Jo Inge Berget

MFF vill hämta in Berget

Skåningarna siktar på en långsiktig ersättare till Marcus Rosenberg. Nu sägs man stärka musklerna för att hämta in Jo Inge Berget.

Malmö FF har inför säsongen 2019 byggt ett väldigt starkt lag, både när det kommer till startelvan och när det kommer till bredden i truppen. Redan nu har man ett bra lag att ställa på banan men 2017 års svenska mästare är inte nöjda med det. Det pratas nämligen även om att Jo Inge Berget ska vara på väg in, detta som en långsiktig ersättare till Markus Rosenberg som ser ut att lägga av efter säsongen. Från MFFs håll utesluter man inte fler värvningar.

– Malmö FF tittar alltid efter att förstärka laget, säger MFF-tränaren Uwe Rösler till Kvällsposten.

Norske Berget flyttade från Malmö till New York City i MLS men fick det aldrig att fungera utanför planen på andra sidan Atlanten. Nu står han klubblös och en återkomst till Allsvenskan är högaktuell. Enligt Kvällsposten ses 28-åringen som en ersättare till Rosenberg.

– Nu pratar jag i generella termer och inte om någon specifik spelare. Malmö FF tittar alltid efter att förstärka laget, säger tränaren Uwe Rösler till Kvällsposten och fortsätter:

– När du planerar en trupp planerar du kortsiktigt för i dag och för i morgon och då är det Falkenberg. Sedan planerar du på medellång sikt och enligt mig är det för 2019. Sedan planerar du på längre sikt och för mig är det 2020 till 2022, säger han.

SE ÄVEN: Officiellt: Roma köper loss Bryan Cristante

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *