0

Manchester United överväger intresse för Mauro Icardi

Manchester United överväger intresse för Mauro Icardi

Icardi till Manchester United?

Den engelska storklubben ska ha en lista med flertalet spelare man vill hämta in till sommaren. Mauro Icardi finns på den, även om argentinaren inte är prio för The Red Devils.

Manchester United sitter med planer inför sommarens transferfönster. Då Romelu Lukaku ser ut att lämna Old Trafford efter säsongen är The Red Devils på jakt efter att hämta in en ersättare och mer förstärkning inför 2019/2020. Flera namn har kopplats ihop med den engelska storklubben och det senaste i mängden är Mauro Icardi.

Enligt italiensk press ska United vara intresserade av Icardi, man ska dock inte ha honom högst upp på sin önskelista. Det är Corriere dello Sport som skriver att den 26-årige argentinaren som ser ut att lämna Inter i sommar kan bli lagkamrat med VIctor Nilsson Lindelöf. Enligt tidningen ska en affär endast bli aktuell om Lukaku lämnar United.

I Italien har det även skrivits om att både Juventus och Napoli är intresserade av att knyta till sig Icardi. Spelaren ser inte ut att komma överens med Inter om ett nytt kontrakt och nu kan han alltså vara på väg att lämna Guiseppe Meazza.

SE ÄVEN: Officiellt: Roma köper loss mittfältaren

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *