0

Bekräftar: Jose Mourinho öppnar för Frankrike-flytt

Bekräftar: Jose Mourinho öppnar för Frankrike-flytt

Jose Mourinho till Ligue 1?

Portugisen som fick sparken av Manchester United i december månad kan snart vara tillbaka på tränarbänken, detta i franska Ligue 1.

Jose Mourinho är en tränare som varit igång under en längre tid. Han slog igenom tidigt efter att ha vunnit Champions League med FC Porto och därefter har han skördat framgångar i Premier LeagueLa Liga och Serie A. Totalt har portugisen varit i fyra olika länder med fem olika klubbadresser.

Mourinho har avverkat de tre största ligorna och nu bekräftar han att han gärna flyttar för att upptäcka ett nytt land och en ny kultur. I en intervju med beIN Sports öppnar 56-åringen för att flytta till Frankrike och Ligue 1.

– Jag kan se mig själv som tränare i Ligue 1, säger han och fortsätter:

– Jag har arbetat I fyra olika länder och jag skulle vilja lära mig om andra kulturer. Att arbeta i en ny liga hade varit en fantastisk erfarenhet.

Mourinho känner dock att han inte har någon press på sig att börja träna igen så snabbt som möjligt. Istället vill han spendera mer tid med nära och kära.

– För stunden är jag lugn. Jag försöker att spendera mer tid med familj och vänner och arbetar för att hitta den rätta möjligheten för mig att komma tillbaka till tränarposten, säger han.

SE ÄVEN: Mourinho om Kaka: ”Allt kan hända”

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *