0

Barcelona i möte med AC Milan om Malcom

Barcelona i möte med AC Milan om Malcom

Malcom till AC Milan?

Brassen som anslut till FC Barcelona den gångna sommaren har fått väldigt sparsamt med speltid. Nu sägs han närma sig flytt till AC Milan.

Sommaren 2018 lämnade Malcolm franska Girondins de Bordeaux för spel i FC Barcelona. han var dock så gott som klar för AS Roma men när spelaren var på väg att flytta till den italienska huvudstaden ringde FC Barcelona och övertygade spelaren att flytta till Camp Nou istället. Spanjorerna betalade då 41 miljoner euro för spelaren men under säsongen har det blivit väldigt sparsamt med speltid för spelaren. Nu tyder mycket på att brassen kan vara inne på sin sista tid hos Los Culés och närmar sig en flytt till Serie A.

Malcom är fortfarande intressant för flera italienska klubbar och nu skriver brasiliansk press att Barcelona ska ha varit i möte för en affär där spelaren flyttar till AC Milan. Det är Globoesporte som skriver att rossoneri ska ha tagit ett steg framåt och börjat samtala för att få till en värvning. Även Inter ska vara väldigt intresserade av att knyta till sig spelaren.

Milan försökte redan i januari månad att låna in spelaren och nu kommer man göra ett nytt försök i sommar. Barcelona har satt en prislapp på 50 miljoner euro för en affär. Det återstår att se om någon klubb är beredd att betala vad som krävs.

Spelarens nuvarande kontrakt med Barcelona sträcker sig till och med sommaren 2023.

SE ÄVEN: Coutinho öppnar för flytt i sommar

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *