0

Alexander Isak bekräftar – stannar i Real Sociedad

Alexander Isak bekräftar - stannar i Real Sociedad

Alexander Isak har gjort succé i Real Sociedad och kopplats ihop med flera storklubbar under hösten. Nu uttalar sig svensken efter säsongens sista ligamatch mot Atlético Madrid.
– Ja, absolut. Det finns inga andra diskussioner, säger han.

Under söndagskvällen lyckades Alexander Isak och hans Real Sociedad knipa sjätteplatsen i La Liga som innebär spel i Europa League nästa säsong. Efter 1-1 på bortaplan mot Atlético Madrid stod det klart att baskerna kommer att spela i Europa nästkommande säsong. Man undviker även kvalomgångarna då rivalerna tappade poäng.

Tidigare har det varit oklart kring huruvida Alexander Isak kommer att fortsätta i klubben eller inte. Detta då klubbar som Real Madrid, Barcelona, AC Milan och Arsenal kopplats ihop med 20-åringen. Nu uttalar sig Isak i en intervju med C More och säger att han stannar i San Sebastián till hösten.

– Ja, absolut. Det finns inga andra diskussioner. Vi har nått Europaspel och vi har en final att spela. Jag trivs väldigt bra här och just nu känner man inget annat än lättnad och glädje, säger han och fortsätter:

– I helhet, den här säsongen, det är klart att det har varit både framgångar och motgångar för mig och laget. Jag vill alltid få ut mer av mig själv så det finns saker att jobba på. Men i det stora hela, vi har uppnått stora saker den här säsongen, avslutar Isak.

SE ÄVEN: Uppgifter: Chelsea siktar in sig på Jan Oblak i sommar

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *