0

Uppgifter: Raúl Jiménez placeras i Juventus i sommar

Uppgifter: Raúl Jiménez placeras i Juventus i sommar

Raúl Jiménez har gjort succé sen flytten till Wolverhampton från Benfica. Nu kopplas Mexikanen ihop med en flytt till Juventus. Det finns dock en sak som sätter käppar i hjulen för en övergång.

Juventus är på jakt efter en ny anfallare. Nu riktas blickarna mot Premier League och Raúl Jiménez som slagit igenom i Wolverhampton efter att man flyttats upp från Championship. Mexikanen har denna säsong stått för 23 mål och 10 assist på 45 matcher, siffror som gjort att de största lagen är ute efter spelarens signatur.

Nu kommer uppgifter om att 29-åringen ska finnas på Juventus radar och att den gamla damen vill hämta in Jiménez som ersättare till Gonzalo Higuaín som ser ut att lämna klubben. Det är Calciomercato som rapporterar om Juventus planer att hämta in anfallaren i sommar.

Juventus är intresserade av spelaren och har tidigare sagts vara beredda att betala 30 miljoner euro och inkludera Adrien Rabiot i en affär för att värva Jiménez. Wolverhampton ska dock inte vara intresserade av en bytesaffär och kräver mellan 50 och 60 miljoner euro för att släppa sin stjärna.

Den gamla damen ska fortfarande vara intresserade, men man blickar även på alternativ om en affär om Jiménez inte skulle bli av. Bland annat ska man vara intresserade av Napolis 26-årige anfallare Arkadiusz Milik.

Raúl Jiménez har kontrakt med Wolverhampton till och med sommaren 2023.

SE ÄVEN: Arteta bekräftar: Arsenal vill köpa försvararen i sommar

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *