0

Uppgifter: Juventus vill värva stjärntrio i vinter

Uppgifter: Juventus vill värva stjärntrio i vinter

Juventus går tungt i ligaspelet och är hela tio poäng bakom ledarna AC Milan. Nu sägs man vilja hämta in trio för att förstärka truppen i vinter.

Juventus har inte fått den start man hoppats på under Andrea Pirlo. Laget ligger i skrivande stund på sjätte plats i Serie A med tio poäng upp till AC Milan som ligger etta. Nu sägs man vilja hämta in tre spelare för att få en bredare offensiv till våren.

Enligt Tuttosport ska Juventus ha blickarna riktade mot Diego Costa, Memphis Depay och Divock Origi för att få in förstärkning i vinter. Tidningen skriver att Juventus kan komma att tappa både Álvaro Morata och Fernando Llorente inom kor, något som gör att man nu måste agera på transfermarknaden.

Det är framför allt Diego Costa som ska vara intressant för Den gamla damen. 32-åringen har precis brutit sitt kontrakt med Atlético Madrid och skulle i så fall ansluta gratis. Spelaren kommer dock, enligt Cadena COPE, tvingas att betala fem miljoner euro till Atlético om han ansluter till en klubb som spelar i Champions League.

SE ÄVEN: Uppgifter: Arsenal vill värva Joan Jordan i januari

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *