0

Uppgifter: Juventus vill värva De Gea – gratis

Uppgifter: Juventus vill värva De Gea - gratis

De Gea till Juventus?

Spanjoren har varit på Juventus önskelista under flera år. Nu vill den gamla damen försöka knyta till sig målvakten gratis nästa sommar.

Manchester United ser ut att få det allt svårare att behålla David De Gea och förlänga med spanjoren. Har det inte varit Real Madrid som varit intresserade är det Juventus det pratats om samtidigt som Madrid-sonen valt att inte förlänga sitt kontrakt. Enligt uppgifter ska burväktaren kräva en mycket högre lön än vad Manchester United är beredda att betala. Med ett kontrakt som går ut efter säsongen är det fortfarande inte klart var målvakten kommer att spela och nu vill Juventus försöka sno åt sig De Gea under sommaren.

Det är The Express som skriver om att Juventus vill börja förhandla med målvakten i januari månad för att därefter verkställa flytten efter säsongens slut. Då Gianluigi Buffon ser ut att lägga handskarna på hyllan efter säsongen vill Juventus ha en ny målvakt och det mesta tyder på att man kommer göra allt för att försöka övertyga De Gea om en flytt till Turin.

Även Paris Saint-Germain sägs ha visat intresse De Gea, detta trots att man precis hämtat in Keylor Navas från Real Madrid på ett fyraårskontrakt.

Manchester United ska enligt samma tidning vilja ersätta De Gea med Atlético Madrids målvakt Jan Oblak som spelat i klubben sedan sommaren 2015.

SE ÄVEN: Uppgifter: United siktar in sig på ersättare till David De Gea

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *