0

Uppgifter: Juventus överväger att sälja Cristiano Ronaldo

Uppgifter: Juventus överväger att sälja Cristiano Ronaldo

Juventus CL-uttåget i åttondelsfinalen mot FC Porto kan italienarna göra flera stora förändringar. En av de sägs vara att sälja Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo har kontrakt med Juventus till och med sommaren 2022. Det är dock långt ifrån klart att portugisen kommer att spendera en till säsong på Juventus Stadium. Enligt uppgifter ska Juventus nämligen överväga att sälja 36-åringen efter tre år i klubben.

Enligt Daily Mail ska klubbledningen nu öppna dörren för att sälja superstjärnan efter gårdagens uttåg ur Champions League. Den Gamla Damen hoppas få tillbaka en stor del av de 100 miljoner euro man betalade för honom sommaren 2018. Det är dock framför allt lönen på drygt 30 miljoner euro per säsong som gör att Juventus öppnar för en försäljning.

Klubbledningens plan ska istället vara att bygga truppen kring unga spelare som Merih Demiral, Dejan Kulusevski, Matthijs de Ligt, Federico Chiesa, Arthur och Weston McKennie. Att sälja Cristiano Ronaldo sägs vara ett av de första stegen man ska tänka sig göra efter säsongen.

SE ÄVEN: Uppgifter: Manchester United intresserade av Ilaix Moriba

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *