0

Uppgifter: Juventus kan förstärka med Sardar Azmoun

Uppgifter: Juventus kan förstärka med Sardar Azmoun

Juventus kan tappa både Álvaro Morata och Payolo Dybala efter säsongen. Nu sägs man sikta in sig på Sardar Azmoun från Zenit Sankt Petersburg.

Sardar Azmoun, 27, är det namn Juventus vill hämta in om dyon Morata – Dybala inte skulle fortsätta på Allianz Stadium efter soomaren. Det skriver italiensk press under lördagen. Enligt Calciomercato ska Juventus ha blickarna på iraniern och att man vill lägga ett bud på spelaren inom kort.

Juventus ska inte ha inlett några förhandlingar med Zenit om spelaren men tränaren Maxi Allegri ska vara ett stort fan av Azmoun och vill se honom i laget om man inte lyckas med att hämta in varken Mauro Icardi från PSG eller Arsenals Pierre-Emmerick Aubameyang.

Juventus ska vara överens med Azmoun om ett kontrakt men ännu återstår det att komma överens med Zeit om en övergångssumma. Juve har tidigare sagts ha presenterat ett bud värt 30 miljoner euro, en summa Zenit ska ha nobbat. Skulle det inte bli en flytt i sommar kan man istället vänta till sommaren då spelarens kontrakt går ut.

Denna säsong har Azmoun stått för tio mål och fyra assist på 21 matcher.

SE ÄVEN: Uppgifter: Efter fiaskot – Storstjärnan vill inte lämna Real Madrid

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *