0

Bekräftar: Inter tänker inte hämta tillbaka Gabigol

Bekräftar: Inter tänker inte hämta tillbaka Gabigol

Gabriel Barbosa återvänder inte till Inter?

Brassen som värvades av Inter sommaren 2016 ser inte ut att återvända till klubben. Detta efter att ha gjort succé i Flamengo denna säsong.

Gabigol slog igenom i Santos för drygt fem år sedan. Han lämnade sommaren 2016 hemlandet Brasilien för en flytt till Inter som betalade 29,5 miljoner euro. På Giuseppe Meazza gick det dock inte alls som den nu 23-årige anfallaren hade tänkt sig.

Under de senaste åren har Gabriel Barbosa varit utlånad till Benfica, Santos och Flamengo. Det är även i den sistnämnda klubben som anfallaren lyckats bäst. Förra helgen avgjorde han nämligen finalen i Copa Libertadores med två mål i matchens slutskede, något som gjorde att Flamengo vände 0-1 till seger på tilläggstid. Nu vill Flamengo köpa loss anfallaren, men man har fått konkurrens. Nu uttalar sig Inters sportchef Giuseppe Marotta om klubbens planer för Barbosa.

– Vi ser på Gabigol på samma sätt som Lautaro (Marinez), en spelare som växer för varje år. Hans lån avslutas i december, efteråt kommer vi noga utvärdera vad vi ska göra med honom, säger han till Sky Sport Italia.

– Det är osannolikt att han kommer vara en del av vårt projekt, men han har flera anbud och vi kommer utvärdera alla noga tillsammans med spelaren, fortsätter Marotta.

SE ÄVEN: Uppgifter: Bayern Munchen vill ha Pochettino

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *