0

Agenten bekräftar: ”Martínez vill stanna i Inter”

Agenten bekräftar: "Martínez vill stanna i Inter"

Lautaro Martínez, 24, har vid flera tillfällen kopplats ihop med en flytt till antingen Premier League eller La Liga. Nu säger spelarens agent att det inte finns några planer på att lämna Inter.
– Hans familj är också väldigt lycklig i Milano. Jag kan säga med säkerhet; det finns ingen möjlighet att Lautaro lämnar Inter. 

Lautaro Martínez är ett namn som ofta varit på tapeten när det kommer till transfermarknaden och de stora lagen i Premier League och La Liga. I oktober månad skrev anfallaren dock på ett nytt kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2026. Nu uttalar sig spelarens agent, Alejandro Camano, och påpekar att Martínez vill stanna i Inter.

– Lautaro har ett femårskontrakt med Inter och han känner sig som en “Interista”. Inter är laget i hans hjärta. Han känner sig som en supporter på planen, säger agenten till Calciomercato.it.

Han fortsätter:

– Hans familj är också väldigt lycklig i Milano. Jag kan säga med säkerhet; det finns ingen möjlighet att Lautaro lämnar Inter. Han bryr sig så mycket om att vinna med den här klubben.

Martínez kom till Inter under 2018 och har stått för totalt 64 mål och 22 assist på 168 matcher.

SE ÄVEN: Uppgifter: PSG presenterar hissnande summor för Mbappé

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *