0

Uppgifter: Robin Olsen kan hamna i Championship

Uppgifter: Robin Olsen kan hamna i Championship

Den gångna säsongen lånades Robin Olsen ut från AS Roma till Cagliari. Nu kan han lånas ut på nytt till Championship.

Robin Olsen imponerade inte under sin tid i AS Roma. Det blev då en utlåning till Cagliari där han fick stå de första matcherna innan Alessio Cragno var tillbaka mellan stolparna. Nu befinner sig Olsen i ett svårt läge där han är på jakt efter speltid.

Efter förlustmatchen mot Portugal uttalade sig Olsen om hur framtiden ser ut.

– Det är en bra fråga. Jag fokuserar på landslaget nu när jag är här. Det återstår att se vad som händer, sa han och fortsatte:

– Det har varit mycket skriverier om mig i både vinterfönster och i sommarfönster. Det är något som jag har vant mig vid och det stör mig inte. Det som sägs mellan mig och klubben och mellan min agent och klubben är det jag vet som gäller. Sedan vad som skrivs lägger jag inte energi på. Jag vet hur snacket går.

Nu kommer uppgifter om att Watford ska vara intresserade av att låna in spelaren med en köpoption i kontraktet. En option som skulle aktiveras om klubben går upp i Premier League nästa sommar. Det är Sportitalia som uppger att Championship-klubben har intresse för svensken och att man kommer göra ett försök att övertyga Olsen om en flytt till Vicarage Road.

Spelarens kontrakt med AS Roma sträcker sig till och med sommaren 2023.

I Watford spelar sedan tidigare svenske Ken Sema.

SE ÄVEN: Uppgifter: Atlético Madrid nobbade megabud på Giménez

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *