0

Robin Olsen lämnar AS Roma i sommar?

Robin Olsen lämnar AS Roma i sommar?

Tiden kan va räknad

Robin Olsens tid mellan stolparna på Stadio Olimpico kan vara räknade. Roma verkar vilja göra sig av med deras svenska målvakt som har vaktat deras stolpar under säsongen som varit. Det skriver i alla fall Sportbladet som hänvisar till Gazzetta dello Sport. Enligt dom ska man till och med redan tittat efter en ersättare.

Full fart i Roma

Det är mycket som händer, ska hända och redan hänt i AS Roma den senaste och kommande tiden. Eusebio Di Francesco, Romas tränare har fått sparken och ersatts av den minst sagt erfarne tränaren Claudio Ranieri som är tänkt som interim tränare fram till sommaren. Efter att Di Francesco fick sparken lämnade Monchi som varit sportchef för klubben i nästan två år för att återigen gå tillbaka till sitt Sevilla. Sportbladet som hänvisar till Gazzetta dello Sport skriver att Robin Olsen räknas som en utav de största misstagen av Monchi och att man från Romas sida vill göra sig av med den nästan två meter långa, svenska målvakten.

Ny svensk till Premier League

Enligt tidningen har man redan en påtänkt ersättare i form utav Cagliaris målvakt Alessio Cragno som ska vara Romas första val att ersätta Olsen i sommar. Som vanligt har ryktena redan börjat flöda om vart Olsen ska gå och precis på samma sätt som det vara förra sommarfönstret där Olsen till slut landade i Roma så ryktas han till Premier League då man inom Roma helst inte vill sälja till en inhemsk klubb. Kanske kan det bli Crystal Palace som var nära på att få Olsen att skriva på för klubben i slutet av förra sommaren.

SE ÄVEN: Uppgifter: Arsenal siktar in sig på Nicolo Barella

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *