0

Officiellt: Astrit Selmani klar för Hammarby

Officiellt: Astrit Selmani klar för Hammarby

Astrit Selmani jagades av flera klubbar efter en succésäsong i Varberg. Nu står det klart att han skriver på för Hammarby.

Hammarby vinner dragkampen om Astrit Selmani. Det bekräftar Bajen på sin officiella hemsida. spelaren har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig till och med säsongen 2024.

– Det känns otroligt skönt att ha det klart! Jag bestämde mig tidigt, har hela tiden vetat vart jag skulle hamna och det är hit jag velat gå sedan länge. Jag har vetat om det medan andra har skrivit allt möjligt. Jag är här nu, det är det viktiga, och mina förhoppningar är att vi bara ska ut och köra. Publiken – vi väntar på er, säger Selmani till klubbens officiella hemsida.

Jesper Jansson som är sportchef i Hammarby om värvningen:

– Astrit är som klippt och skuren för Hammarby. Det är en spelare vi har följt länge och som känns väldigt bra i rollen som nia hos oss. Med kombinationen av hans spelstil, personlighet och vinnarskalle är vi väldigt nöjda med värvningen av Astrit och känner att han kommer att passa perfekt i Hammarby. Det är inte vanligt med så unga spelare som vinner poängligan i Allsvenskan, efter bara två år i elitfotbollen och bara en säsong i Allsvenskan. Vi ser stor utvecklingspotential i Astrit, säger sportchef Jesper Jansson.

Den gångna säsongen blev det 15 mål och sex assist på 24 matcher. Siffror som gjorde att Selmani vann poängligan i Allsvenskan.

SE ÄVEN: Moratas agent: “Kommer stanna i Juventus nästa säsong”

Alexander Ivanovski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *