0

Zenit på jakt efter Škrtel

Liverpools slovakiska mittbacksstjärna, Martin Škrtel, har varit en viktig pjäs i The Reds under den gågna säsongen. 27-åringen missade inte en match och var en av Premier Leagues mest hyllade försvarare under den förra säsongen. I maj i år, fick han dessutom priset för ”Årets spelare” i Liverpool för sina fina insatser på planen.
  Nu placerar ryktena honom i sin forna klubb Zenit St Petersburg, då Sports.ru uppger att Aleksandr Dyukov ska vara intresserad av slovaken.

Under sommar-fönstret 2004 lämnade mittbacken sitt AS Trencin för spel i den ryska storstaden. I slutet på juli samma år spelade han sin första match i Zenit-tröjan och redan då visade han upp sina försvarskvaliteter. Slovaken hade en mycket lyckad fyraårsperiod hos de ryska giganterna och han var under vintern 2007-08 jagad av klubbar som Tottenham, Everton, Newcastle och Valencia. I januari 2008 skrev han till slut på för Liverpool och har sedan dess haft en viktig försvarsroll i klubben.

Nu ryktas dock den tuffe slovaken återigen tillbaka till Zenit St Petersburg – för en summa på runt 25 miljoner Euro, skriver Sports.ru. Zenit vill förhandla ned summan, men Liverpool ser inte ut att vilja sänka sitt pris för den 27-årige mittförsvararen.

Lukas Landl

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *