0

Viktigt derby ikväll, men presenteras en ny tränare imorgon?

Ikväll spelas det ett viktigt Göteborgsderby i Allsvenskan, GAIS möter Häcken. GAIS kämpar för sin existens med bara en seger än så länge på hela säsongen medans Häcken jagar topplagen och kan hänga med i guldracet på största allvar vid en seger ikväll. Matchen ikväll har med andra ord mycket mer än en vanlig rivalitet inom Göteborg på spel.

Mitt under förberedelserna för match håller GAIS på att hitta en ny tränare sedan Alexander Axén sa upp sig förra veckan från sitt jobb. GAIS har tidigare sagt att varken extraresursen Roland Nilsson eller assisterande tränaren Kjell Pettersson är aktuella som nya huvudtränare. 

Istället har man visat stort intresse för HIF:s avgående tränare Conny Karlsson och för Falkenbergs tränare Thomas Askebrand, men där har Falkenberg inte viljat släppa sin tränare från arbetet. Men det blir ingen ny tränare klar innan kvällens match.

– Nej, jag tror att vi kan presentera något under morgondagen. Vi är inte hundra framme ännu, men vi hoppas vara det inom kort, säger ordföranden Christer Wallin till fotbollskanalen.se.

Rasmus Magnusson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *