0

Varför grät Adam Morgan?

Adam Morgan som blev Liverpools första målskytt i denna försäsongs turné, har precis upptäckt sin pappa som väntar vid reklamskyltarna. Han rusar över och omfamnar honom. Det är ett magiskt ögonblick för både Adam och hans far Shaun. Shaun fattade beslutet att flyga över till Toronto under fredagen.

”Min vän ringde mig igår och frågade om jag skulle tycka det var roligt att åka och se på matchen säger han till lfctour.com.

Jag sa att jag inte hade riktigt råd med det, men han har eget företag och han sa att han skulle betala för flyg och allt jag skulle behöva var mina fickpengar. Jag berättade det inte för Adam att jag skulle komma ut så när jag anlände till hotellet, bad jag Robbie Fowler att gå upp till Adam’s rum och ta ner honom. Han började gråta när han såg mig. Det var fantastiskt. jag har väntat 13 år på detta ögonblick i kväll. Vi är röda rakt igenom och jag och Adam brukade gåhem och borta matcher med Liverpool. Och när han gjorde mål, började jag gråta. Jag var helt mållös, jag kan fortfarande inte tro det

Stefan Sörman

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *