0

Tyskland – Italien: Håll ögonen på

Idag spelas den andra semifinalen i EM 2012 och självklart ger Silly Season er tips om vilka spelare man bör ha ett extra öga på. Idag kommer spelarna från Tyskland och Italien.

Mario Gomez
Den tyska skyttekungen även kallad ”Der Bomber” har målat så fort han fått chansen, vilket lett till en lång framgångsvåg för Tyskland. Gomez vilade i matchen mot Grekland och kommer till dagens match som en utvilad stjärna med ett självförtroende på topp. Om det är någon som ska avgöra för Tyskland så är det Mario Gomez.

Andrea Pirlo
Det var många som trodde att den italienska mittfältsstrategens stora dagar var över, men icke sa nicke. Pirlo är tillbaka bland de allra bästa och har visat klass flera gånger om under mästerskapet. Pirlo blandar fina instick med geniala crossbollar, jämnt och ständigt. Det leder till ett farligt Italien som ständigt skapar lägen. Pirlo kan få mycket yta ikväll, då han som i den förra matchen ligger tätt bakom en trio hårda mittfältare. Det är Pirlos kyla och geniala passningar som kommer att bära fram Italien.

 

Sebastian Pearson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *