0

Trotjänaren närmar sig ett förlängt kontrakt med Mjällby

Bekräftar: Kylian Mbappé stannar i Paris Saint-Germain

Marcus Ekenberg är en trotjänare för Mjällby. Hans moderklubb är Mjällby där han spelade i A-laget från 1997, det blev tre säsonger då i blekingeklubben innan han såldes till Helsingborgs IF. I HIF blev det tre säsonger, men en av dem säsongerna var han utlånad till Mjällby då han hade svårt att ta en plats i Helsingborg. År 2003 gick Ekenberg tillbaka till Mjällby där han fortfarande spelar. Han är inne på sin 14:e säsong i MAIF och är inne i kontraktsförhandlingar med Mjällby.

Anfallaren har tidigare fått ett nytt kontraksförslag av Mjällby, men det första valde han att nobba och just nu är spelaren och klubben i nya förhandlingar, men Marcus Ekenberg kan inte utesluta någonting om sin framtida fotbollskarriär.

– Man blir inte yngre, så det är klart att jag skulle vilja testa något annat. Om det kommer in bud från utlandet eller andra allsvenska klubbar, så självklart kommer jag att ta ställning till dem, sade han till FotbollDirekt.se i juni.

Men enligt Mjällbys sportchef Thomas Andersson-Borstam närmar sig båda parterna en överenskommelse.

– Vi för en positiv dialog, men vi är inte helt framme än. Vi diskuterar om vad som är bra för föreningen och för honom, och vi ser på vad som ska hända i framtiden. Det är det vanliga, säger han till FotbollDirekt.se.

– Jag tycker att vi närmar oss. Men man vet aldrig vad som händer. Vi umgås i alla fall varje dag och har en bra dialog.


Rasmus Magnusson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *