0

Träningen i Chelsea är ett steg uppåt!

I våras kom Chelsea överens med Werder Bremen om en övergång som gällde den Tyska spelaren Marko Marin.
Marko har nu gått ut i media och sagt att atmosfären på Chelseas träningar är fantastisk och att den är bättre än den träning han fick tidigare i Werder Bremen, Marin säger att på träningarna med Chelsea är det mest bollövningar och alla i laget är individuellt skickliga med bollen och alla spelare har olika kvalitéer och det gillar Marin starkt. I jämförelse med den tyska träningen säger Marin att i Bremen var det inte mycket bollövningar och istället en massa löpövningar.

Marin uttalar sig även mycket positivt om Chelseas träningsanläggning, han säger att det är annorlunda här än i Tyskland därför att här är fotbollsplanerna bredvid varandra, så de yngre spelarna tränar precis bredvid de i A-laget, det är kul att se tycker han, det blir en helt annan känsla än om bara A-laget tränar på en anläggning.
Ända sedan hans barndom har han tyckt att Premier League är den bästa fotbollsligan i hela världen och han är otroligt glad över att äntligen kommit hit.
Chelsea är ju Europeiska Mästare så jag är mer än nöjd över att få tillbringa tid här säger Marko Marin till Soccernews.com.

Marko är 23 år och har tidigare spelat i Borussia Mönchengladbach och Werder Bremen. Han har bosnisk bakgrund, men han spelar för Tyskland när det gäller landslagsfotboll.

Daniel J Jonsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *