0

Tobias Sana aktuell för Malmö efter Durmaz övergång

Många har väntat på att Tobias Sana ska blomma ut ordentligt i allsvenska sammanhang och det har han verkligen gjort i årets upplaga av Allsvenskan, han har verkligen fått sitt genombrott och förhandlar just nu med IFK Göteborg och att förlänga hans utgående kontrakt.   

Men det har dykit upp rykten om att Tobias Sana ska vara aktuell för Malmö FF efter att Jimmy Durmaz blivit såld till Genclerbirligi och allt tyder på att han lämnar Malmö med omedelbar verkan. Enligt Håkan Mild finns Sana med i Göteborgs storsatsning och hans agent bekräftar att det är ”Blåvitt” som är högsta prioritet.

– Det är självklart ett alternativ. Vi för diskussioner, men hur de ser ut kommer jag inte kommentera, säger Anders Karlsson till FotbollDirekt.se.

– Han är redan på toppen nationellt, Blåvitt är top of the line i Skandinavien, det finns inte många klubbar som är bättre. Nu har det gått knackigt resultatmässigt, men om du tittar på spelet och de spelare de har, det är toppspelare på varje position och man kan se att de har något bra på gång.

– De kommer klättra i tabellen och det kanske inte räcker till guld i år, men på lång sikt ser det väldigt bra ut, fortsätter agenten.

Det är inga fler klubbar än Malmö FF som hört av sig om Tobias Sanas signatur.

Rasmus Magnusson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *