0

Titta hit! Här är Premier Leagues 5 hetaste nyförvärv

Fotbollabstinesen är stor i allmännhet, men Premier League i synnerhet. Vi har saknat världens bästa och mest skönsjungande liga så för att lindra på abstinensen lite så kör vi igång ett par krönikor och artikelserier gällande Premier League. Vi börjar idag med de fem hetaste nyförvärven i ligan.

 

5. Oliver Giroud – Arsenal

Fransmannen var en av de som ledde Montpellier till klubbens ligatitel i fjol. Efter att ha vunnit skytteligan med hela 21 gjorda mål så var det självklart att Oliver skulle bli uttagen till EM-truppen. Där blev det dock inte så mycket speltid. Vi kan i alla fall lova att spelaren besitter kvalitéer som är dugligt välbehövliga i Premier League. Ett stort kraftpaket  till anfallare som är bra på huvudet och bra på att avsluta är kvalitér som gör att han utan problem når topp-5 på vår lista.

4. Marko Marin – Chelsea

Den förmodade tyska världsspelaren får några år sen. Utvecklingen stannade av ett tag, men efter ännu en lyckad säsong fylld av mål och framspelningar är ”Tysklands Messi” ännu en gång är stekhet. Spelaren är snabb, teknisk och besitter speluppfattning likt Juan Matas. Fjärdeplatsen var rätt solklar för Marko – vi hoppas att han utvecklas till världsspelaren som alla trode att han skulle bli en dag, och i Chelsea…. Har han alla möjligheter.

 
3. Lukas Podolski – Arsenal

Lukas Podolski, en av världens bästa landslagsspelare. Desvärre är han inte lika bra i klubblaget oavsett lag. En flytt till London kanske gör så att spelaren vaknar till även i klubblagssammanhang. Arsenal kommer att behöva Podolski minst lika mycket som Podolski behöver Arsenal. Spelaren besitter ett skott och en snabbhet som många suktar efter. 

2. Shinji Kagawa – Man United

Japanen var eftertraktad av alla storklubbar i Europa, men det blev tillslut Manchester United för den offensiva playmakern. United kommer verkligen ha en stor tillgång i Kagawa med hans snabbhet, teknik och grymma spelförmåga. Shinji Kagawa har varit lysande i två raka säsonger i Dortmund och därinnan i den japanska ligan. Helt klart ett väldigt vasst nyförvärv som har alla förutsättningar att bli en av världens bästa spelare inom kort.

 

1. Eden Hazard – Chelsea

 
Belgaren med ursprung från Marocko har varit ett hett och eftertraktad namn i flera år nu. Länge var det Real Madrid, Manchester United eller Manchester City som gällde för supertalangen, men det slutade i Chelsea helt plötsligt. Ni känner till vad spelaren besitter för kvalitér och ni känner till att Chelsea kommer att behöva Eden Hazard, dock i toppform. När belgaren befinner sig i toppform kan han bli riktigt bra. Det är inte en fråga om  Eden blir en av världens bästa spelare, utan en fråga om när.

 

Självklart finns det alltid folk som kommer att tycka annorlunda, det är därför komentarsfältet finns. Vilka tycker ni är de fem hetaste nyförvärven?

Annons:

Makaveli

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *