0

Syrianska FC – Mjällby AIF: Syrianska vände och vann

Det såg länge ut som att Mjällby skulle plocka alla tre poängen i Södertälje, men syrianerna ville annorlunda.

Matchen startade bra för bortalaget då Pär Ericsson frälste bortalaget med ett mål efter 21 minuter. Halvleksresultatet slutade likaså och först i den 62:e minuten klev Syrianskas gänglige target fram och kunde sätta dit en kvittering. Det var Felics tredje mål för säsongen på tio starter.

I den 71 minuten gav Mahmut Ozen Syrianska chansen till en vändning i och med hans andra varning i matchen och en utvisning. Syrianska tog vara på chansen som Ozen gett dem och kunde i den 79:e minuten sätta dit segermålet. 2-1 målet gjordes av inhopparen Anders Baath.

Det här var Syrianska andra raka seger och tar dem upp på en niondeplats efter tolv spelade matcher. Man ligger fortfarande bakom Mjällby som endast har en bättre målskillnad gentemot syrianerna och behåller åttondeplatsen. En klar uppryckning av Syrianska som befäster sig på lite säkrare mark inför EM-uppehållet.