0

Silly Season välkomnar anrika West Ham tillbaka till Premier League

Det tog ett år för West Ham. Sedan var laget tillbaka i Premier League. Via kval har laget tagit sig tillbaka efter att ha besegrat Blackpool i finalen, efter att Ricardo Vaz Té avgjort matchen i den 86:e matchminuten.

Det var annars Blackpool som tog tag i taktpinnen i inledningen utav matchen, men West Hams målvakt Robert Green stod i vägen. West Hams hängivne forward Carlton Cole gav laget ledningen i den 35:e minuten. Blackpool kom tillbaka och andra halvleken hade knappt hunnit börja innan ynglingen Tom Ince, son till fotbollslegendaren Paul Ince, kvitterade matchen och trycket på Wembley var enormt.

Matchen slutade 2-1 till West Ham och stort ljubel bland ”Hammers” supportrar utbröt.

Säsongen 2010/2011 var en tuff säsong för laget från London. Efter att ha förlorat i den näst sista omgången mot Wigan stod det klart att lagen skulle spendera kommande säsong i The Championship. Sejouren blev nu ettårig, och Silly Season välkomnar klubben tillbaka till det engelska finrummet.