0

Silly Season: Håll ögonen på

Det är dags för EM-final och lagen som drabbades samman redan i gruppspelet gör upp om titeln. Förhandsfavoriterna, passningsskickliga och de regerande europa- och världsmästarna Spanien möter utmanarna, mirakelmakarna och överraskningen Italien i Kiev ikväll. Här kommer Silly Seasons två tips på spelare man bara måste hålla ett öga på.

Andrés Iniesta
Barcelonas geni Iniesta har kanske vart den genomgående vassaste mittfältaren det här mästerskapet och han har en stor del i att Spanien är i sin tredje raka final, speciellt efter det att Xavi inte kommit upp i den standard man vant sig vid. Iniesta avgjorde VM-finalen sent i förlängningen mot Holland och har vart en del av det mesta framåt för Spanien hittills. Mycket avgörs kring hans fötter ikväll.

Antonio Cassano
En anfallare som är ute efter så mycket mer än en titel. Sågades grovt av kritikerna när han spelade i Real Madrid och Milan-spelaren har inte glömt det än. Är ute efter revansch ikväll, när han väntas starta med Mario Balotelli, och är en vass framspelare samt avslutare. Glöm inte bort att han drabbades av en stroke för mindre än ett år sedan och mirakulöst nog spelar final ikväll. Vilken saga!

Rasmus Hammarström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *