0

Sahin blockerar en eventuell övergång av Modric

Den kroatiska landslagsspelaren har redan nått ett avtal med Real Madrid, men nästa steg är för klubbarna att komma överrens. Tottenham kräver 50 miljoner euro för spelaren men kan tänka sig att byta till sig Sahin i en övergång. Men Nuri Sahin, som kom till den spanska huvudstaden inför förra säsongen vägrar att lämna klubben. 

Real Madrid tycker att Tottenhams pris på den centrala mittfältaren är för högt och anser att det inte är rimligt. Men något som talar för Real Madrid i jakten på spelaren är att Tottenhams ordförande Daniel Levy inte vill sälja till rivaliserade Chelsea och Manchester United. Men United har nu kontaktat Porto angående Moutinho som är ett betydligt billigare alternativ.

Modric är dock fortfarande Fergusons förstaval och ser det bra att Real Madrid inte vill ge så mycket pengar. Chelsea ligger bakom och väntar vad Mourinho och Ferguson ska göra och inför förra säsongen la Chelsea tre bud på den kroatiska mittfältaren men fick ett nej alla tre gånger. Abramovich lovade då att han skulle hämta in honom till den säsongen. 

Martin Gunnarsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.