0

Så är läget i ditt lag: Juventus F.C.

Klara in
Sebastian Giovinco – tidigare delägd med Parma
Emmanuele Giaccherini – tidigare delägd med Cesena
Martin Caceres – tidigare på lån från Sevilla FC
Kwadwo Asamoah – Udinese
Mauricio Isla – Udinese
 
Klara ut
Alessandro Del Piero – bosman
Albin Ekdal – tidigare delägd med Cagliari
 
Rykten in
 
Gonzalo Higuain, Real Madrid – trolighetsvärde: 1/5 Ett rykte som påbörjats efter det att anfallaren fått brist på speltid, när Karim Benzema presterat från start med Real Madrid. Juventus som är ute efter en anfallare av hög rang har kopplats ihop med anfallaren, men ingenting har egentligen hänt. Tveksamt att den här affären skulle ske och jag tror att Juventus siktar in sig på någon annan stjärna.
 
Mats Hummels, Borussia Dortmund – trolighetsvärde: 2/5 Mats Hummels har ett fenomenalt mästerskap bakom sig och vann även Bundesliga med sitt Dortmund i våras. Nu sägs Conte vara intresserad av anfallaren, men med tanke på sitsen mittbacken har i klubben och prislappen som spelaren har, ser jag inte den här affären gå igenom. Bör finnas större klubbar för Hummels om han vill lämna. Har nyligen avskrivit att han kontaktats av Juventus.
 
Paul Pogba, Manchester United – trolighetsvärde: 4/5 Talangen har länge vart på italienarnas radar och det är en trolig affär på g. Samtidigt vill dock Manchester United behålla spelaren som vill ha mer speltid, men det mesta talar för att affären blir av. Vi får nog se Paul Pogba i Juventus i höst.
 
Edinson Cavani, Napoli – trolighetsvärde: 3/5 Napolis anfallsstjärna jagas från alla håll och kanter i Europa, men hetast sägs Juventus vara. Ska vara så pass stort intresse från Turin-klubben, som sägs erbjuda Giovinco, Matri och 10 miljoner euro för anfallaren. Frågan är dock om Napoli säljer stjärnan, när redan Lavezzi ser ut att vara förlorad. Inte en omöjlighet att Cavani lockas av Champions League dock!
 
Bruno Alves, Zenit St. Petersburg – trolighetsvärde: 3/5 Portugisen har tillsammans med Pepe bjudit på ett imponerande försvarsspel som mittbackslås och det har inte oväntat dragit till sig intresse från diverse klubbar. Juventus har sagts vara intresserade och det är inte helt omöjligt att Bruno Alves vill ta chansen i en storklubb. Juve har dock Hummels som förstahandsval och mycket hänger på det, innan Bruno Alves blir aktuell. Troligare värvning än Mats Hummels dock.
 
Marco Verratti, Pescara – trolighetsvärde: 3/5 Nykomlingens stora talang Verratti ska vara nära Juventus enligt rapporter, men det är många klubbar som drar i spelaren. Magkänslan säger dock att de regerande mästarna i Italien, Juventus sitter i förarsätet och kan fiska in den här affären.
 
Martin Olsson, Blackburn – trolighetsvärde: 2/5 Den svenske vänsterbacken har kopplats ihop med Juventus som sagts vara intresserade av att förstärka ytterbackspositionen. Det är dock tveksamt om svensken tar sig till Turin-klubben där han inte kan vara lika säker på speltid som i Blackburn. Samtidigt har det inte direkt hettat till kring detta rykte.
 
Robin Van Persie, Arsenal – trolighetsvärde: 3/5 Arsenals största stjärna Robin van Persie har sagts vara sugen på att lämna. Juventus är på väg uppåt och en plats i Champions League samt en ny omgivning skulle kunna tända till holländaren och locka för en flytt. Men med Arsenal som förstärker samt beslutsamheten från klubben att behålla holländaren, tror jag att han blir kvar. Och skulle han lämna så bör det finnas hetare alternativ än Juventus.
 
Mattia Destro, Siena – trolighetsvärde: 4/5 Siena-spelaren är ett jagat byte och senast in i racet är franska PSG. Juventus är med i matchen också på största allvar och ska vara ett av 21-åringens alternativ. Det kan mycket väl bli så att Juventus kammar hem dragkampen om talangen.
 
Luis Suarez, Liverpool – trolighetsvärde: 1/5 Det har sagts också att Luis Suarez skulle vara av intresse för Juventus, men det finns hetare alternativ för Juventus som säkert vill ta in en stjärna som de med säkerhet vet kommer att prestera. Dessutom knäpptyst angående spelaren i nuläget och han kommer nog inte ens att lämna klubben i sommar. Hetare alternativ finns för Juventus.
 
Simon Poulsen, AZ Alkmaar – trolighetsvärde: 3/5 Den danske ytterbacken har, precis som svenske Martin Olsson, kopplats ihop med Juventus lite smått om att vara aktuell för en flytt dit. Men det har inte sagts mycket om Simon Poulsen och Juventus, men det är ändå inte en omöjlig affär och dansken är ett jagat byte i Europa. Vi får se vad som händer, men i nuläget är det tyst.
 
Lucio, Inter – trolighetsvärde: 3/5 Har släppts och får gå var han vill. Det mesta talade för att han var på väg till Fenerbache i Turkiet, men bomben som slog ner på fredagen var att Juventus var ute efter den 34-årige mittbacken. Sägs dessutom vara nära ett avtal med klubben, men det återstår att se om det finns någon sanning i detta.
 
Rykten ut
 
Fabio Quagliarella, Malaga – trolighetsvärde: 3,5/5 Har ryktats vara på storsatsande Malagas radar. En inte helt omöjlig affär trots allt, där Quagliarella säkert är intresserad av en flytt, när Juventus väntas förstärka på anfallsfronten med minst ett stort namn. Malaga är samtidigt med i kvalet till Champions League vilket bör locka lite extra.
 
Milos Krasic, Liverpool – trolighetsvärde: 5/5 Kommer att lämna Juventus i sommar. Det finns ingenting annat för Krasic som sägs vara på Liverpools radar. Ett problem är dock att engelsmännen är ute efter ett lån, samtidigt som italienarna vill sälja mittfältaren. Liverpool eller inte, oavsett kommer han att lämna Turin.
 
Alessandro Matri, Napoli – trolighetsvärde: 2/5 Ryktas vara en del av Cavani-affären som det ryktats om. Skulle då tillsammans med Giovinco gå till Napoli, men det är svårt att se att den affären blir av. Han kan dock komma att lämna i sommar beroende på vad som händer med Juventus planerade värvningar. Tvingas bort av den kommande konkurransen?
 
Sebastian Giovinco, Napoli – trolighetsvärde: 1/5 Precis som Maitr har han ryktats vara en del av Cavani-affären, men har sagts bli kvar i Juventus. Återvände precis och spelar just nu EM med Italien. Det troliga och väntade är att atommyran blir kvar i Turin.
  
 
Tänkbar startelva med nuvarande material:
                   Buffon
       Barzagli, Chiellini, Bonucci
               Vidal, Marchisio
  Lichtsteiner, Pirlo, Estigarribia
            Giovinco, Borriello
 
Glöm inte att rekommendera artikeln om ni gillade den!

Rasmus Hammarström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *