0

Romaric klar för Real Zaragoza

Christian Koffi Ndri, även kallad Romaric, blir den tredje ivorianen att lämna Sevilla FC. Den 29-årige mittfältaren, som tillbringade den förra säsongen på lån i Espanyol, har skrivit på för Real Zaragoza. Han valde att bryta med sitt Sevilla efter att han insett att han inte kommer få den speltid han förtjänar.
– Pengar är inte det viktiga för mig, det viktiga är att vara lycklig. Och jag hoppas kunna vara det här, i Zaragoza. Det fanns inget annat alternativ när jag insåg att det fanns någon plats för mig i Sevilla, förklarade innermittfältaren till den klubbens hemsida.

På Sevillas officiella hemsida, har man bekräftat att Christian Koffi inte längre är en del av klubben.
– Christian Koffi Ndri Romaric är nu helt bortkopplat från Sevilla FC efter ett beslut som togs mellan klubben och den enskilde spelaren. Den ivorianska mittfältaren kommer nu spela för Real Zaragoza där Manolo Jimenez är tränare, som även hade spelaren i sin stabb under sin tid i Sevilla FC.

Romaric har tillbringat de senaste fyra åren av sin fotbollskarriär i Spanien. 2008 lämnade han franska Le Mans för spel i Sevilla och ser nu fram emot att öppna ett nytt kapitel i sin nya klubb.
– Jag är väldigt nöjd med att komma till Zaragoza. Jag har fått många erbjudande men Zaragoza gav mig de bästa förusättningarna och det kändes bäst att komma till en klubb som denna, avslutade han till klubbens hemsida.

Lukas Landl

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *