0

Reducerat Syrianska klarade oavgjort

Alexander Isak bekräftar - stannar i Real Sociedad

Djurgården var två man mer i en kvart, men lyckades inte utnyttja övertaget mot Syrianska. Det var dessutom hemmalaget Syrianska som tog ledningen i matchen när GeorgeMourad tackade för förtroendet och sköt in 1-0 bakom Tommi Vaiho i djurgårdsmålet. Direkt i den andra halvleken kvitterade dock Djurgården, när James Keene útnyttjade Syrianska-målvakten Dwayne Millers misstag.

Sen talade allt för djurgårdsvinst när Omar Jawo blev målchansutvisad minuter senare, och när även Hans Skenderovic fick lämna planen efter två gula var det klar fördel för gästerna. Men trots två man mindre stod Syrianska emot gästernas press och klarade av oavgjort.

Matchen slutade 1-1, som så många gånger tidigare för Djurgården den här säsongen.