0

Raphael Varané: ”Jag har anpassat mig i klubben”

Uppgifter: Napoli vill köpa loss David Ospina

Han värvades in till Real Madrid från Lens och många trodde då att detta var ytterligare en talang som Real Madrid skulle förstöra. Men Varané har faktiskt visat alla fel och storspelat när han har fått chansen. Han är en av få talanger som får spela så mycket i Real Madrids-elva. Real Madrid har tidigare under säsongen gått ut med att Varane är ett stort framtidslöfte och kommer bli viktig för laget i den kommande framtiden. Det gör Varané mycket tillfredställd.

– Jag är tillfredsställd. Jag kom att starta några matcher för Real Madrid, något som var exceptionellt. På förhand anade jag att det skulle bli färre matcher, menar talangen.

Varané fortsätter:

– Jag har lärt mig väldigt mycket under min första säsong i klubben. Jag har anpassat mig utefter lagets ambition och spelstil, säger han.

Varané fortsätter med att säga att han vet vad som måste göras innan han kan få det fulla självförtroendet för att få full speltid i Real Madrids elva.

– Jag är väl medveten om vad som krävs för att helt och hållet ses som en viktig pjäs bland lagkamraterna, och jag kommer sannerligen att jobba hårt för att kontinuerligt uppnå det målet, säger Varané.

Salar Alavi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *