0

Raheem Sterling: Den första Liverpoolintervjun

Uppgifter: AC Milan kan hämta in Luka Jovic i höst

I sin första officiella intervju med Liverpoolfc.com, talade 17-åringen om sin förtjusning över det varma välkomnande han har fått av Rodgers sedan han börjat med försäsongsträning och avslöjade hur han kommer att fokusera på att förbättra vissa aspekter av sitt spel i ett försök att fånga chefens ögon.

”Det är känns bra att vara tillbaka på Melwood med den nya chefen”, säger Sterling. ”Han får alla att känna sig välkomna, även för de unga killarna som kommer upp. När han pratar med oss känns det riktigt bra. Han har gett oss många råd och han är en bra chef. ”

Chefen tycker hans yttrar bör trycka högt upp på planen, så jag jobbar på det och försöker imponera på honom på ett tidigt stadium, vilket jag ser fram emot. ”

”Hans attackerande anfallsstil passar mig perfekt, men jag måste fortfarande arbeta hårt under träning och försöka bevisa för både han och mig själv, och förhoppningsvis kommer det att löna sig. ”

”Jag kan inte ta något för givet utan jag måste arbeta hårt, dag ut och dag in på träningarna. Och chefen har sagt om du är tillräckligt bra, är du gammal nog. Så det är skönt för mig att veta.

Stefan Sörman

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *