0

Quaison är het på transfermarknaden

Robin Quaison är en av de största talangerna i Allsvenskan och har gjort en bra vårsäsong. Robin är endast 18 år gammal, vilket gör att mästarklubben från 2009 inte är redo att sälja sin talang ännu.

Intresset har växt ju längre säsongen gått och det senaste ryktet kommer från Holland. NEC Nijmegen ska vara intresserade av mittfältaren och har full koll på Robins prestationer. AIK har däremot inte fått något officiellt bud från det holländska mittenlaget och kan inget göra i nuläget. 

– Robin har självklart egenskaper som är lockande för internationella klubbar, men ingen har än så länge hört av sig till oss. Det är fantastiskt kul att AIK kan plocka fram egna produkter på det här viset och att Robin har slagit sig in i AIK. Det är inte minst kul för spelaren själv, säger sportchefen Jens T Andersson till Expressen.

Robin har sedan tidigare kontrakt till 2014, men om han fortsätter att leverera mål samt goda insatser kan en flytt vara nära i sommar. 

– Vi resonerar som så att han har precis debuterat i AIK:s A-lag, han ska fortsätta att spela i Allsvenskan och med AIK. Det är ett tecken på att vi har lyckats när vi får fram en egen produkt som har gjort det så bra som Robin gjort, fortsätter Jens till Expressen.

Sebastian Pearson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *