0

PSG uppges locka Lavezzi med allt

PSG är som bekant ute efter Napolis Ezequiel Lavezzi. De senaste uppgifterna berättar att klubben erbjuder flera lockande klausuler i kontraktet.

När Napoli tidigare i år förlängde kontraktet med Ezequiel Lavezzi skrev man in en utköpsklausul på 32 miljoner euro. Detta har legat till grund för de otaliga rykten som floreretat kring El Pocho under våren. Rykten som under de senaste veckorna allra främst kopplat samman argentinaren med franska PSG.

Alejandro Mazzoni, Lavezzis agent, har nu förklarat att några konkreta diskussioner inte förs med PSG för närvarande. Men enligt de uppgifter som cirkulerar stämmer detta inte.

Färska uppgifter gör nämligen gällande att PSG lockar med allt de kan tänka sig för att fånga Lavezzis uppmärksamhet. PSG:s arabiske ägare Nasser Al-Khelaifi, som tog över klubben förra sommaren, ska inledningsvis erbjuda Lavezzi en årlig lön på 4,6 miljoner euro. Utöver lönen ska olika former av VIP-kort samt flygbiljetter till och från hans hemstad Buenos Aires skrivas in i kontraktet. Det stannar dock långtifrån där, PSG erbjuder även 80 euro i dagliga bonuskuponger på exklusiva bistron och restauranger runtom i Paris. Avslutningsvis plockar Al-Khelaifi fram det tunga artilleriet och är villig att bistå Lavezzi med två lägenheter, en på Champs-Élysées och en i ett lugnare område.

Alla dessa kontraktsklausuler lockar säkerligen Lavezzi, men det finns även annat med Paris som attraherar. Fler aktorer som är till PSG:s fördel är dels att Lavezzis flickvän är modell, vilket skulle göra modemetropolen Paris till ett utmärkt val, och dels att argentinaren Javier Pastore sedan tidigare spelar i PSG.

Hannes Feldin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *