0

Pandev sänkte lönen för spel i Napoli

Inter i möte med Gareth Bales agent

Anfallaren Goran Pandev har vart i Napoli på lån från Inter den här säsongen, men idag slutfördes övergången värd € 7,5 miljoner, som gör spelaren till Napoli-spelare på permanent basis. Spelaren själv avslöjar nu att han var tvungen till att gå med på en lönesänkning, om han skulle kunna fortsätta i klubben.

”Jag tackar president Aurelio De Laurentis. Pengarna åt sidan, så ville jag stanna här till varje pris, precis som min familj önskat. Det fanns andra klubbar som ville mig, men jag har alltid haft Napoli som mitt främsta mål, som jag älskar den här klubb. Jag har aldrig funnit en sådan enad och stark trupp, så det var den främsta orsaken. Nu ska vi ha lite kul, då jag hoppas kunna fortsätta att göra bra ifrån mig och vinna med den här klubben.”

”Coppa Italia segern hälsades på samma sätt som om vi hade vunnit Champions League. Jag vågar inte ens föreställa mig vad som skulle hända om vi lyfte andra troféer! Jag har vunnit en hel del silver, men Coppa Italia med Napoli var verkligen speciellt och jag upplevde känslor jag har aldrig haft i mitt liv. Tyvärr kastade vi bort vår chans till Champions League och våra fans verkligen förtjänade den turneringen. Nu måste vi förbereda oss för den italienska supercupen mot Juventus.” 

”Jag kan bara tacka min tränare Walter Mazzarri, som ville till varje pris att jag stannade kvar med Napoli. Jag kan med säkerhet säga att jag är förälskad i Napoli och kommer att avslutas min karriär på San Paolo vid 33 års ålder. Jag är glad fansen välkomnade att mitt kontrakt förnyades.”

Goren Pandev fyller 29 i juli.

Rasmus Hammarström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *