0

Pabon är ”det viktigaste köpet i min karriär”

Parmas President Tommaso Ghirardi har idag förnekat att klubbens är intresserad av Vincenzo Iaquinta, som ryktats ihop med Parma den senaste veckan. Rapporterna om att veteranen från Juventus skulle vara aktuell för klubben skrotas helt där med av presidenten, som uttalat sig angående ryktet till Sky Sports Italia.

”Iaquinta är inte intressant för oss. Jag ycker att tränaren har en stark trupp till sitt förfogande och vi kommer att göra en bedömning om några ytterligare köp behövs eller inte,” säger klubbens pesident till Sky Sports Italia.

”Parma har redan spenderat en massa pengar i sommar. Ishak Belfodil är en spelare vi följt från förra året, så när chansen att köpa honom från Lyon dök upp bestämde vi oss för att göra den investeringen. Vi är övertygade om att han kan bli en av huvudpersonerna den kommande säsongen.”

Parma preidenten Tommaso Ghirardi lyfter sedan köpet av Dorlan Pabon till skyarna, som den viktigaste spelaren han köpt in till klubben under hela sin karriär. Den 24-årige colombianske landslagsmittfältaren köptens in från Atletico Nacional och skrev på ett fem-årskontrakt med Parma i sommar.

”Pabon är det viktigaste spelarköpet av min karriär i Parma. Jag hoppas att han visar sig vara ett bra köp också, genom att följa upp det som han gjorde i Colombia de senaste två åren.”

 

 

Rasmus Hammarström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *